Дават половин милион в Големия брат, тълпи напират за карибски остров

Луда парична надпревара започва между двете частни национални телевизии; щангисти, фигуристи и 61-годишен зъболекар атакуват Сървайвър
21 юни 2006 13:23,
Дават половин милион в Големия брат, тълпи напират за карибски остров
Илюстрация: Корбис

Наградата за победителя в Биг Брадър 3 може да надхвърли поне два пъти обичайната сума от 200 000 лева, давани до момента”, съобщиха продуцентите на риалити шоуто.

Кастингите започват на 26 юни в театър „София“ в столицата, и после продължават в още четири български града.

Кандидатите ще влизат за 1 минута в импровизирана изповедалня и ще се опитат да се харесат на Биг Брадър. Изборът ще продължава цели 12 часа.

В Пловдив кандидатите ще бъдат пресявани на Тенис клуб „Локомотив”, в Плевен в зала „Спартак”, във Варна в зала „Черно море” и в Руската гимназия в Бургас.

Междувременно истински наплив от желаещи заля конкурентното шоу Survivor (Сървайвър) по bTV.

Най-многобройни кандидати за екстремното шоу са спортисти. Сред тях има републикански шампион по силов трибой, щангисти, фигуристи и фитнес инструктори.

Над 1200 души са пожелали да участват само за три дни, съобщават от медиата. Най-възрастният желаещ до момента е 61-годишен зъболекар.

Одобрените 16 участници, които ще бъдат пратени на безлюден карибски остров, ще преминат задължително на медицински преглед.

Очаква се да почне и кастингът за участници в музикалното шоу по bTV Pop Idol.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание